Логотип дошкільного закладу:
Повна назва:
ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
(ЯСЛА-САДОК) № 70 „НАСТУСЯ”
ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Завідувач дошкільного навчального закладу:
Булатецька Тетяна Павлівна
Контакти
Адреса розташування: 18029, м.Черкаси, вул. Сумгаїтська, 55
Телефон: (0472) 66-56-13
Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Загальні відомості
Рік побудови: 1978 рік
Проектна потужність: 224 місць
Кількість дітей в дошкільному навчальному закладі: 275
Кількість вільних місць: немає
Вакансії: немає
Форма власності : комунальна
Джерела Фінансування: бюджетні кошти та благодійна допомога батьків.
Режим роботи закладу:
9 груп - 10 годин (8.00-18.00)
1 група - 10,5 годин (7.30 - 18.00)
Досягнення
Дошкільний навчальний заклад внесений до каталогу «Флагмани освіти і науки України»
ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР
HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
На виконання Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, наказу Мінагрополітики України від 01.10.2012 №590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)», Наказу МОН, МОЗ «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» від 17.04.2006 №298/227, листа Держпродспоживслужби «Щодо впровадження системи НАССР у закладах освіти» від 01.08.2019 №11.1.1.-5/12329 в дошкільному навчальному закладі впроваджена система НАССР з 22.09.2020 року.
- Безпечність та якість продуктів харчування та продовольчої сировини, які надходять в заклад
- Наявність добових проб.
- Вихід , безпечність, якість страв.
- Дотримання технології приготування страв
- Температурний режим у холодильному обладнанні.
- Санітарний стан харчоблоку.
- Дотримання правил особистої гігієни персоналом.
- Стан здоров’я працівників.
- Своєчасність проходження обов’язкових медоглядів.
- Умови доставки продуктів харчуванні і продовольчої сировини у днз
- Наявність у холодильному обладнанні термометрів та температурний режим
- Метрологічне забезпечення
- Кухар відповідає за:
- Зберігання і використання денного запасу продуктів.
- Повноту закладки продуктів і вихід страв.
- Якість і своєчасне приготування їжі.
- Дотримання технології приготування страв.
- Дотримання правил особистої гігієни.
- Санітарний стан приміщення харчоблоку.
- Контролює температурний режим у холодильному обладнанні.